KEBABČE
Bulharské kebabče na grilu
SUROVINY:
1) Mleté mix, 98 % masa (ZEMAN maso-uzeniny) - 1 kg
2) Římský kmín - 1 lžička
3) Sůl - 1 lžička
4) Pepř - 1 lžička
5) Petrželová nať - 1 snítka
6) Saturajka - 1 snítka
POSTUP:
1) Mleté maso smícháme s 1 - 2 dl vlažné vody.
(Při grilování budou kebabčata více šťavnatá)
2) Přidáme saturajku, římský kmín, pepř, sůl,
jemně nasekanou petrželku a vše promícháme.
3) Maso necháme uležet alespoň 1 hodinu v lednici.
4) Kebabče můžeme opékat ve tvaru válečků na špejli (lépe se nám budou na grilu otáčet). Na rozpáleném grilu pečeme zhruba 2 minuty z každé strany.
Podáváme s přílohou dle chuti.
Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu.
Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám obsah podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.
Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.
Přijmout vybrané